Winkelinterieur Josha Women + accessoires

Roosendaal - Tolbergcentrum

Door de renovatie van het Tolbergcentrum ontstond de mogelijkheid voor Josha women + accessoires om te verhuizen en op een nieuwe meer prominente plek een frisse en eigentijdse winkel te openen. De in verhouding langgerekte plattegrond vroeg om een lay-out waarbij de klanten worden uitgenodigd om ook achter in de winkel te komen. De lange counter vormt het verbindende element tussen voorzijde en de achterzijde van de winkel. Een lichte uitstraling met een tikkeltje Scandinavië, een tintje Ibiza en snufje industriële look maakt dat Josha niet alleen haar bestaande klanten maar ook een nieuwe groep klanten weet aan te spreken.

Uitvoering eigen beheer
Interieurbouw Leenaerts Interieurbouw - Rucphen
Fotografie Cynthia Marijnissen

‘Marijn en zijn collega’s hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Het was een prettige samenwerking, ook als er dingen tegen zaten in de bouw dachten zij mee voor de beste alternatieven. Ik ben blij met het resultaat en de uitstraling van de nieuwe winkel’.

Evelien Martens

JOSHA women + accessoires

Marijn en zijn collega’s hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Het was een prettige samenwerking en ik ben blij met het resultaat.

Evelien Martens Project Winkelinterieur Josha Women + accessoires
wij zijn super sociaal!