Winkelinterieur DNA NewStyle

Roosendaal

In het nieuwe winkelinterieur van kledingzaak New Style zijn de drie winkels welke in Roosendaal gevestigd waren, samengebracht onder één dak. Drie doelgroepen met drie concepten vloeien naadloos in elkaar over op deze nieuwe locatie. De sporen van de bakkerij die hier vroeger was gevestigd, bleken ware ‘cadeautjes’ welke in combinatie met de nieuwbouw de basis vormden voor het interieurconcept. Tijdens een rondje Roosendaal mag een bezoek aan dit nieuwe winkelinterieur niet ontbreken…

 

Opdrachtgever David Heijboer / Tamara Smeekes
Bouwmanagement Robert van den Boom bouwadvies
Aannemer Kroonen bouw
Interieurbouw Intowood
Lichtontwerp Lichtstudio Helder
Gietvloeren Enssieg goep Tilburg
Fotografie Cynthia Marijnissen

Voor het ontwerp van de kledingwinkel hebben we in eerste instantie voor Marijn gekozen omdat hij een lokale interieurarchitect is die we graag ons project wilde gunnen om er iets tofs van te maken. Na ons eerste gesprek merkten we al snel dat we op dezelfde golflengte zaten. Marijn verzamelt fijne mensen om zich heen waar je professioneel mee kan samenwerken. Marijn luistert goed naar de wensen van de klant en aan creativiteit geen gebrek. Omdat we uiterst tevreden zijn over het eindresultaat willen we in de toekomst zeker opnieuw gebruik maken van de diensten van Marijn de Kok interieurarchitecten. Dit is een beknopte versie over de samenwerking voor het ontwerp van de kledingwinkel, maar alles wat er staat is in alle eerlijkheid waar!

Het was een feestje om samen met je te mogen werken, lieve Marijn.

‘Aan creativiteit geen gebrek en Marijn luistert goed naar de wensen van de klant. Het was een feestje om samen met je te mogen werken, lieve Marijn’.

David Heijboer & Tamara Smeekes - eigenaren DNA Newstyle Project Winkelinterieur DNA NewStyle