Werkomgeving Adlasz

Tilburg

Ontwerp werkomgeving vertaald vanuit merkidentiteit 

Adlasz is eind 2022 verhuisd naar een nieuw kantoor in Tilburg. Hiervoor is een ontwerp gemaakt aansluitend op de merkidentiteit van het bedrijf en zijn de uitgangspunten uit het brandbook vertaald naar passende interieurrichtlijnen. De kernwoorden eenvoud, kracht en perspectief komen terug in de ruimtelijke elementen op de lay-out.

 

brandbook - merkidentiteit

Samen met de primaire en secundaire kleuren uit het brandbook is een helder en fris materialenplan ontstaan, ondersteunt door grafische elementen welke zijn door vertaald uit abstracte perspectief beelden. Op deze manier komen branding en ruimtelijke identiteit samen en wordt merkidentiteit, merkbeleving.

 

Het programma van eisen heeft zich gevormd tot een heldere plattegrond met een ruime entree, open en gesloten werkplekken, ruimte om te ontmoeten en een vergaderruimte.

Door gebruik te maken van glazen wanden blijft het een transparante ruimte met voldoende zichtlijnen.

Zakelijk interieur

Het ontwerp van Adlasz is uiteindelijk in samenwerking met Planeka gerealiseerd. Dit werd een totaalverbouwing; van sloopwerkzaamheden tot het plaatsen van nieuwe wanden, monteren van de verlichting en het plaatsen van de grafische uitingen.

Opdrachtgever Adlasz
Afbouw Planeka - Roosendaal
Fotografie RS fotografie
Project Werkomgeving Adlasz

Benieuwd naar hoe we vanuit merkidentiteit een passende nieuwe werkomgeving voor je kunnen maken?