pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof

Roosendaal

Speeltuin Vrouwenhof wilde graag de ‘kantine’ opwaarderen tot een volwaardig pannenkoekenrestaurant. Naast de wens voor een restaurant welke het gehele jaar door bezocht kan worden, was een van de uitgangspunten om qua sfeer en beleving een eigentijdse horecagelegenheid te creĆ«ren welke de authenticiteit van de plek versterkt. Speeltuin vrouwenhof is al sinds halverwege vorige eeuw een begrip in Roosendaal. Een wand vullende fotocollage is een feestje om naar te kijken en bevestigt deze historie. In combinatie met de toegepaste kleuren en materialen vormt het een warme en gezellige basis voor een restaurant waar je nu het hele jaar door kan genieten van lekkere pannenkoeken.

Het restaurant heeft naast een nieuw interieur, een volledig nieuwe keuken en nieuwe toiletgroep gekregen en is er klaar voor om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan dit mooie stukje Roosendaalse geschiedenis.

 

van ‘speeltuinkantine’ naar pannenkoekenrestaurant…..

uitvoering ASR bouwbedrijf
interieurbouw Lacombe Roosendaal
electra Bink elektro
grafisch ontwerp Marc Vermeule - Sterke Zaak
fotografie Cynthia Marijnissen

We hebben een succesvol resultaat bereikt door een goed ontwerp en de prettige samenwerking gedurende het gehele proces.

Liesbeth van Tilburg - opdrachtgever Project pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof