verbouwing

Rucphen

Licht, lucht en ruimte.

Het was een hele klus maar dan heb je ook wat.  Schoon metselwerk maakte plaats voor strak gestuukte wanden, van de geprofileerde deuren en keukenkastjes werd afscheid genomen, het verplaatsen van trap zorgde voor een nieuwe routing in huis en de open keuken versterkte de relatie met de tuin. Daarnaast is de woning voorzien van een volledig nieuwe electra installatie en vloerverwarming. Al met al een omvangrijke totaal metamorfose waarvan de opdrachtgevers weer jaren plezier zullen gaan hebben.

(voor de duidelijkheid, de eerste 4 foto’s zijn van de oude situatie…)

 

realisatie Intowood
electra Bink electro
verlichting Lichtstudio Helder
meubilair - stoffering Meijs Wonen
planten - accessoires V&V bloemen en wonen
fotografie Cynthia Marijnissen
Project verbouwing