Ontwerp tandartspraktijk Schepens

Terneuzen

Op de begane grond van een door Architecten Alliantie ontworpen appartementengebouw in Terneuzen is een tandartsenpraktijk gerealiseerd. Het interieurontwerp kwam tot stand door een intensieve samenwerking met de opdrachtgever en de architect. Op deze werd een optimaal resultaat gehaald en ontstond een eigentijdse praktijkruimte.

Opdrachtgever Saskia Schepens
Architect Architecten Alliantie
Interieurbouw Bouwbedrijf Goetheer & Huissoon B.V.
Fotografie Jesse van Kalmthout

Het zal je maar gebeuren: je hebt heel uitgesproken wensen, bijna niet te verwezenlijken ideeën om een ideale werkplek te creëren en het huis van je dromen in te richten. In je gedachten wandel je door beide plekken, maar hoe het te vertalen naar de realiteit zonder concessies te moeten doen, blijft de vraag…
Toen ontmoette ik Marijn de Kok. Zijn mogelijkheid tot luisteren naar jou als zijn opdrachtgever, zijn ontzettend grote creativiteit om het concept dat in jouw gedachten reeds gevormd is, in beeld te brengen, alsook zijn ondersteuning en begeleiding in uitvoering van je projecten van begin tot eind is een verademing die niet vaak meer te vinden is in deze tijden van “Time is money”.
Het was een voorrecht om met jou te werken. Ik hoop dan ook in de toekomst alle verdere projecten aan jouw deskundigheid te mogen toevertrouwen.

Met lieve groet,
Saskia Schepens

Het was een voorrecht om met Marijn te werken. Ik hoop dan ook in de toekomst alle verdere projecten aan jouw deskundigheid te mogen toevertrouwen.

Saskia Schepens - Tandarts Project Ontwerp tandartspraktijk Schepens