Nieuwe werkomgeving SWEERE

Oud Gastel

Door de groei van de organisatie ontstond de vraag naar een nieuwe werkomgeving. Sweere had voor het ontwerp van een nieuw pand Van Ginneken Architecten uit Roosendaal benaderd. Doordat wij in een vroeg stadium konden aanschuiven, vormen architectuur en interieurarchitectuur een integraal geheel. De vertaling van de functionele wensen en de identiteit van de opdrachtgever in een interieurconcept zorgen voor een passende, nieuwe werkomgeving waarmee Sweere weer klaar is voor de toekomst.

 

Opdrachtgever Sweere
Interieurbouw Intowood
Lichtontwerp Lichtstudio Helder
Signing Favo Reclame
Fotografie Cynthia Marijnissen

goede samenwerking leidt tot een goed resultaat

Vanaf het eerste moment is in een prettige samenwerking toegewerkt naar het uiteindelijk resultaat. Ook de samenwerking met het gehele bouwteam verliep in goede harmonie.Onze wensen en randvoorwaarden werden prima vertaald in de eerste schetsen. We werden steeds goed meegenomen in de doorontwikkeling naar het definitieve ontwerp. Voor Marijn en zijn team was weinig teveel. Ondanks de tijdsdruk en de periode van Corona is keurig binnen het tijdspad opgeleverd.

Complimenten voor het gehele team van Marijn de Kok.

Sweere vof

Rini Rockx & Aart Lodders

Voor Marijn en zijn team was weinig teveel. Vanaf het eerste moment is in een prettige samenwerking toegewerkt naar het uiteindelijk resultaat. Complimenten voor het gehele team van Marijn de Kok.

Sweere vof - Rini Rockx & Aart Lodders Project Nieuwe werkomgeving SWEERE