Studio Haar

rucphen

Deze Rucphense kapsalon was al na een paar jaar aan uitbreiding toe. We vonden het dan ook erg leuk dat we door deze enthousiaste opdrachtgever werden benaderd om hier een interieurontwerp voor te maken. We tekenden een complete restyling, herinrichting en uitbreiding met onder andere drie extra stoelen, twee extra wastafels en een gezellige leestafel waarmee Studio Haar weer jaren vooruit kan.

uitvoering bouwbedrijf Gelens
interieurbouw Akkermans interieurbouw
electra Bink elektro
verlichting Lichtstudio Helder
grafisch ontwerp Studio CEL
fotografie Cynthia Marijnissen

‘Het is fijn dat je, als drukke ondernemer, aan 1 woord genoeg hebt.

Mijn wensen en persoonlijke stijl zijn zo goed in het ontwerp verwerkt en het resultaat is dan ook mooier dan ik had durven dromen!’

Wilma Elsten-Klep - opdrachtgever Project Studio Haar