Playdôme

Roosendaal

Met gepaste trots kijken we terug op een intensief traject waarbij we samen met de opdrachtgevers het voormalige Kart-Centre-Roosendaal hebben omgetoverd tot een nieuw Multi Activity Center in Roosendaal. Je kan er funcurlen, hakbijl gooien, hyperbowlen, lasergamen, playkarten en genieten van de horeca in Alpijnse sfeer!

Van concept, vlekkenplan, routing, maatwerk interieur tot en met de inrichting en de signing hebben we het ontwerp verzorgt voor deze nieuwe aanwinst op Leisurepark de Stok in Roosendaal.

‘Een dagje weg was nog nooit zo leuk!’

(de foto’s op deze site geven voornamelijk een beeld van de horeca. Om echt een goed beeld te krijgen van wat we hebben gedaan met het interieur bij alle activiteiten moet je eigenlijk gewoon een bezoekje brengen. kijk op www.playdome.nl)

Opdrachtgever Nicky en Sydney Broos
Bouwmanagement / bouwkundig ontwerp Kraak Ontwerp- en ingenieursbureau
Aannemer Bergh bouw
Interieurbouw - afbouw Intowood
Fotografie Cynthia Marijnissen

Onze wens was om een modern alpijnse sfeer te realiseren, waarbij we zomer en winter terug wilden laten komen in de beleving.

Hierin is Marijn de Kok buitengewoon goed geslaagd en daar zijn wij heel tevreden over, de reacties van onze gasten spreken boekdelen!

Nicky Broos - eigenaar Playdôme Project Playdôme