Metamorfose jaren 70 woning

Etten-Leur

Metamorfose jaren 70 woning: van boven tot onder en van binnen tot buiten is dit huis onder handen genomen. Ongelooflijk als je kijkt naar het verschil tussen de voor- en na foto’s. De woning is voorzien van het comfort en uitstraling welke hoort bij deze tijd en kan weer even zo lang mee. Door de begane grond opnieuw in te delen en de keuken het middelpunt van de woning te maken ontstond er aan de ene zijde ruimte voor een mooie lichte eetkamer en aan de andere zijde ruimte voor een gezellige zithoek. De eerste plaatjes zijn van de oude situatie. Zo krijg je een goed beeld van de metamorfose van dit jaren 70 huis.

van oud...

...naar nieuw

Jaren 70 woning verbouwen

De vraag voor dit project was een metamorfose van deze jaren 70 woning te realiseren. Deze modernisering hebben we aangepakt door te beginnen met een concept ontwerp waarbij diverse plattegronden en sfeerbeelden zijn gepresenteerd. De optimale plattegrond is uitgewerkt tot een 3D visualisatie met daarbij de gewenste materialen, een lichtplan en detaillering van het interieurmaatwerk. De indeling van de begane grond is volledig omgegooid; alle ruimtes hebben een andere functie gekregen. De keuken is naar de achterzijde van de woning verplaatst, zodat er een optimale verbinding met de tuin is ontstaan. Hierbij is de woning ook veel meer voorzien van daglicht. Door deze jaren 70 woning te verbouwen, is het een woning van deze tijd geworden.

realisatie eigen beheer
tuin ontwerp Jansen Hoveniers
fotografie Cynthia Marijnissen

Aanzicht woning veranderen

Niet alleen voor de binnenzijde hebben we het ontwerp gemaakt, maar ook de buitenzijde is meegenomen in het ontwerp. Zo is het aanzicht van de woning veranderd. In combinatie met de opnieuw aangelegde tuin vormt dit totaalontwerp het perfecte plaatje. Met recht een complete metamorfose van deze jaren 70 woning!

Project Metamorfose jaren 70 woning

Benieuwd naar wat we van jouw jaren 70 woning kunnen maken?

Benieuwd naar wat we van jouw jaren 70 woning kunnen maken?