Nieuw kantoorinterieur KONINVEST

Roosendaal

Koninvest heeft in de zomer van 2020 intrek genomen in dit nieuwe kantoorinterieur. Het bevindt zich op de begane grond van het door hen zelf ontwikkelde woon- werkcomplex ‘de Bookelaar’ aan de Hulsdonksestraat in Roosendaal.

Samen met de opdrachtgever hebben we vanaf een casco situatie deze kantoorruimte ontworpen en ingericht. Een professioneel zakelijke omgeving met een iets industriële en warme uitstraling is het resultaat van een nauwe samenwerking waarbij de identiteit en de gewenste uitstraling van de opdrachtgever is vertaald in een ruimtelijk concept. Dit komt duidelijk naar voren in het nieuwe kantoorinterieur.

 

Opdrachtgever Koninvest Vastgoed B.V.
Aannemer Gebr. Nouws
Interieurbouw Akkermans interieurbouw
Lichtontwerp Lichtstudio Helder
Akoestische lamellenplafonds Bohnke van den Broek / Hunter Douglas
Projectinrichting Brokx
Signing Neggers Reclame
Stoffering Gommeren wooninrichting / Artimo
Fotografie Cynthia Marijnissen

Onze wensen t.a.v. functionaliteit en uitstraling zijn door Marijn de Kok interieurarchitecten uitstekend vertaald naar een ontwerp. Het gerealiseerde ontwerp heeft een enorme impuls gegeven aan ons dagelijkse werkplezier, én aan de professionele uitstraling van Koninvest als onderneming.

Het gerealiseerde ontwerp heeft een enorme impuls gegeven aan ons dagelijkse werkplezier én aan de professionele uitstraling van Koninvest als onderneming.

Joost Konings - Koninvest Vastgoed b.v. Project Nieuw kantoorinterieur KONINVEST