Interieurontwerp appartement

Breda

Op de voormalige locatie van de Kamer van Koophandel in Breda is RAVEL gerealiseerd. Ravel is een gebouw met 19 appartementen waarvoor wij van enkele het interieur hebben ontworpen. Eenheid in materialen en vormgeving zorgen in dit appartement voor een eenduidige en luxe uitstraling waarbij de verschillende ruimtes naadloos in elkaar overlopen. Het maatwerk interieur is uitgevoerd door Akkermans interieurbouw uit St. Willebrord. De losse interieur-items en stoffering zijn geleverd door Meijs wonen uit Tilburg.

3d schetsen voorlopig ontwerp

Om een zo goed mogelijk beeld te geven van het uiteindelijke resultaat maken we een 3d impressie.

realisatie

Door betrokken te blijven bij de realisatie van het project kunnen we er voor zorgen dat het geschetste beeld ook werkelijk wordt.

maatwerk interieur Akkermans Interieurbouw
meubilair en stoffering Meijs wonen
fotografie Cynthia Marijnissen

‘Nadat we besloten een nieuw te bouwen appartement te kopen op een prachtige locatie in Breda was voor ons duidelijk dat we professionele hulp nodig hadden om ons te helpen de juiste keuzes te maken uit de bijna onbegrensde mogelijkheden.

In een eerste kennismaking met Marijn hebben we aangegeven dat wij een interieur wilden hebben dat tijdloos is en warmte en rust uitstraalt. Ook de indeling van het appartement moest nog deels aangepast worden naar onze wensen.

Marijn en Cynthia hebben vervolgens een moodboard gepresenteerd en een 3 D tekening van hun voorstel. Nadat we deze voorstellen hebben laten bezinken hebben we een aantal sessies gehad om onze opmerkingen te bespreken en hebben we voorstellen ontvangen voor keuzes van materialen, kleuren en een lichtplan.
Heel bijzonder is dat Marijn gedurende het hele proces heel goed luistert om onze idee├źn en wensen vorm te geven zodat het nu ook echt voelt als ons appartement.

Wij zijn buitengewoon tevreden met het resultaat dat volledig voldoet aan onze eigen wensen maar dat wij zonder de inbreng van Marijn De Kok Interieurarchitecten nooit hadden kunnen realiseren.’

‘Wij zijn buitengewoon tevreden met het resultaat dat volledig voldoet aan onze wensen maar dat wij zonder de inbreng van Marijn De Kok Interieurarchitecten nooit hadden kunnen realiseren.’

opdrachtgever Project Interieurontwerp appartement