clHUBhuis

HUIS van Roosendaal

Samen met een groep werknemers van de gemeente Roosendaal hebben wij het ontwerp gemaakt voor een ontmoetingsruimte voor de werknemers in het nieuwe HUIS van Roosendaal.

Het ontwerp is tot stand gekomen door ‘op reis’ te gaan door de gemeente Roosendaal en daarbij souvenirs te verzamelen in de vorm van foto’s. Deze foto’s vormden een bonte verzameling van beelden, kleuren en materialen welke als uitgangspunt hebben gediend voor het concept van de HUB, ‘ons’ clHUBhuis.

We hebben Roosendaal omschreven als ‘een dynamisch knooppunt van contrasten’. Dit is vertaald naar een toffe ontmoetingsplek waar je op informele manier met elkaar kan samenkomen, overleggen, sparren of een presentatie kan geven.

Benjamin Scheltema heeft tijdens de open dag van het HUIS van Roosendaal de puntjes op de i gezet met het maken van een kunstwerk voor het clHUBhuis. Hij heeft zich door de beelden laten inspireren en alles samengebracht in een statisch beeld en een dynamisch beeld. Dit dynamische beeld bestaat uit puzzelstukken waarmee de toeschouwer weer zijn eigen beeld van Roosendaal kan maken.
Het was een leuke reis om samen met de werkgroep te maken en het resultaat mag er zijn!

Opdrachtgever Gemeente Roosendaal - Gabriel Jas
Ontwerp Marijn De Kok Interieurarchitecten i.s.m. medewerkers gemeente Roosendaal
Vloerafwerking - stoffering BGS - Roosendaal
Interieurbouw Akkermans interieurbouw - Sint Willebrord
Verlichting Luximprove
Project clHUBhuis